Koulutus

Tällä sivulla kerrotaan johtajatehtävissä toimivien taito- ja johtajakoulutuksesta. Lippukunnan koulutusvastaavana(KoVa) toimii Nea Vaikkinen.

Kevään ja kesän koulutus- ja ohjelmatapahtumiin ilmoittaudutaan 30.11. mennessä. Syksyn koulutustapahtumiin ilmoittaudutaan 30.4. mennessä. Ilmoittautuminen tehdään lippukunnan koulutusvastaavalle. Lisätietoa eri kursseista saa piirin julkaisemasta Ilmo-vihkosesta, Lounais-Suomen Partiopiirin kotisivuilta(katso tapahtumat), Suomen Partiolaiset ry:n kotisivuilta tai koulutusvastaavalta.

Veneenohjaajakurssin(VOK) pääsykoe pidetään helmikuun alussa ja kipparikurssin pääsykoe helmikuun puolessavälissä. Molempiin ilmoittaudutaan marraskuun loppuun mennessä.

Ko-Gi- ja pj-peruskursseille ilmoittamista varten on erilliset ilmoittautumislomakkeet. Pj-peruskurssin sähköinen hakulomake palautetaan 30.11. mennessä huolellisesti täytettynä Kuksassa. Ko-Gi -kurssille ilmoittaudutaan myös Internetissä, mistä paremmin tietoa Suomen Partiolaiset ry:n sivuilta.

Koulutusvastaava tarvitsee ilmoittautumisen yhteydessä yleensä vain partiolaisen nimen. Jos partiolainen ei ole aiemmin ilmoittautunut kursseille tai hänen sähköpostiosoitteensa on muuttunut, tulee koulutusvastaavalle ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite, koska useat kurssinjohtajat käyttävät sähköpostia kurssiasioiden tiedottamisessa, vaikka kurssikirje lähteekin aina postitse.

Koulutusvastaava saa tammikuun aikana tiedon kevään kursseille päässeistä sekä vapaista kurssilaispaikoista. Vastaavasti syksyn kursseille päässeistä tiedotetaan alkukesästä. Kurssilainen saa kurssikirjeen vähintään neljä viikkoa ennen kurssia.

Kurssi-ilmoittautumisten osoitteita voi etsiä Kuksan tietokannasta. Huomaa, että listassa on kaikki Suomen tapahtumat.